Om Køkkendate

Mit madhjerte brænder for smag og udforskning af mad og køkkenredskaber

Opskrifter, idéer til hygge i køkkenet og ved bordet, viden om børn og mad, køkken accessories, idéer til mindre madspild og besparelser på madbudgettet, vil være mit udgangspunkt på denne blog.

Jeg har en stor passion for mad, kvalitetsmad lavet fra bunden – og for køkkenmaskiner og remedier. Og naturligvis for at inddrage mine børn, som nu er unge voksne mænd, i madlavningen.

Charite Nielsen 

I min vinbutik Grapeland

I dag har jeg sammen med min mand en vinbutik i Latinerkvarteret i Aarhus.
VI importerer vin, olivenolie og delikatesser fra små passionerede vinhuse og producenter i Spanien.
Hvis du er interesseret i viden om vin, olivenolie, rejser med vin og mad som fokus og det at sætte mad og vin sammen så klik ind på grapeland.dk eller min specialside om vin til vegetarmad: vinogvege.dk

Der vil derfor forekomme vin og andre varer fra vores butik på denne blog – for det er naturligvis altsammen noget, jeg har smagsgodkendt og kan stå inde for – men det vil samtidig være en reklame for vores ting, så det skal du lige vide.

Her kan du kontakte mig:
charite@grapeland.dk
Eller på mobil: 20119988

Naturligvis er det vigtigt at leve sundt, men jeg spiser ikke efter sundhed, men efter smag – hvem spiser noget mere end en gang, hvis det smager frygteligt, selvom det er virkelig sundt?

  • Og der jo heldigvis SÅ mange dejlige og lækre sunde råvarer

Jeg drømmer om, at jeg via denne blog kan gøre det nemmere at tage magten over aftensmaden (tilbage), og inspirere til at tage børn og unge meget mere med i køkkenet.

Jeg har via mit tidligere arbejde, med markedsanalyser og strategisk rådgivning  taget udgangspunkt i børnene, de unge og familiernes verden, og gået bagom motivation, vaner, behov og kultur som en nødvendig omvej.

I Køkkendate bruger jeg min indsigt og viden om madvaner, holdninger, interesse og viden om mad og råvarer.
For at brede glæden ud og give især børn gode mad og køkkenoplevelser.
Min udforskning er resulteret i et koncept til frihed og nemmere mad i hverdagen, det koncept vil jeg gerne dele – det er det jeg kalder Køkkendate.. 

Morgenmad og frokost er til at overskue, at have et udvalg af i huset – men det er noget andet med aftensmaden. Køkkendates kan bringe samme overskuelighed ind i aftensmåltidet. 
For at kunne formidle og dele dette, har jeg opfundet en ny måde at lave opskrifter på, og opbygget strukturen omkring retterne markant anderledes.
Aftensmaden og idéen om det gode liv med hygge om bordet med sunde, smagfulde måltider uden madspild og med variationer i det uendelige – men så kom hverdagen lige i vejen!

Køkkendate er for dig hvis dit madhjerte brænder for at spise godt og sætter madglæden højt.